pageRes[

Haberler

“Ferah Residence da Yaşam Başladı “

“Ferah Residence da Yaşam Başladı “

2020 Aralık 12
2020 yılında Ferah Residence da yaşam başlamıştır.
Metal Dedektörü ve Metal Free Zone

Metal Dedektörü ve Metal Free Zone

2016 Eylül 03
Uluslararası standartlarda üretim yapan firmamızda, tüketici güvenliği için büyük önem taşıyan metal dedektörümüz bütün üretimlerde kullanılmaya başlamıştır.
E.Leclerc, SGS, Ferah : “ Responsible Sourcing”

E.Leclerc, SGS, Ferah : “ Responsible Sourcing”

2016 Kasım 21
Üretim tesislerimiz ve tüm üretim proseslerimizde gerek yaşadığımız çevreye, gerekse insanlığa karsı sosyal ve çevresel sorumlulukların denetlendiği bu özel programda sertifika almaya hak kazanan, dünyadaki ilk içgiyim fabrikası olduk. BSCİ ve GSCP kriterlerinin birlikte denetlendiği bu özel program, dünya genelinde farklı sektörlerden sadece 75 firmaya uygulanmaktadır. Program bedeli Fransız E.Leclerc firması tarafından karşılanmakta olup, denetimler SGS firması tarafından yapılmaktadır. Daha temiz bir dünya ve çevreye daha saygılı ürünler ve imalatçılar hedefleyen bu program bir çok ülke ve sosyal kuruluş tarafından takdirle takip edilmektedir.
Yeni sezon ürünlerimiz

Yeni sezon ürünlerimiz

2020 Ekim 05
2021 sezonu için özel tasarlanan iç giyim, pijama ve erkek giyim koleksiyonlarımız müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.
BSCİ Programı ve GOOD Sertifikamız

BSCİ Programı ve GOOD Sertifikamız

2016 Ağustos 01
BSCI ( işletme sosyal sorumluluk inisiyatifi) , Brüksel merkezli Dış Ticaret Birliği (FTA) tarafından başlatılmış, Avrupa etik kaynak kullanımı sosyal izleme sistemidir. BSCI, Uluslararası İşçi Organizasyonunun işçi standartlarını temel alır ve tedarikçilerin sosyal performanslarının sürekli olarak iyileşmesini teşvik eder. Nihayi hedefi, sürdürülebilir çalışma koşullarını dünya genelinde desteklemektir. Program, şu alanları kapsar; Yasal Uygunluk, Çalışma saatleri, Tazminatlar, Çocukların çalıştırılmasının önlenmesi, Zorla çalıştırmanın önlenmesi ve cezai tedbirler, Örgütlenme özgürlüğü ve toplu görüşme hakkı, Her tür ayrımcılığın önlenmesi, İşyeri sağlığı ve emniyeti,Yönetim Sistemleri, Çevre ve güvenlik meseleleri. Bu alanların hepsini başarıyla tamamlayan firmamız BSCİ GOOD sertifikası almaya hak kazanmıştır.
Sedex Programı ve GOOD sertifikamız

Sedex Programı ve GOOD sertifikamız

2015 Ağustos 02
Sedex programı, bir sosyal anlaşma ve uzlaşmaya girişimi ifade ederek; “bir işletmenin ekonomik ve yasal koşullara, iş ahlakına, işletme içi ve çevresindeki kişi ve kurumların beklentilerine uygun bir çalışma stratejisi ve politikası gütmesine” yönelik eylemleri kapsamaktadır. Bütün sedex gereksinimlerini karşılayan firmamız, sertifika almaya hak kazanmıştır.
Bonding parkurumuz üretime başlamıştır

Bonding parkurumuz üretime başlamıştır

2015 Mayıs 06
İç giyimde dikişsiz üretim ile konfor ve şıklığı sağlayan bonding makinalarımız İtalyan Macpi firması tarafından teslim edilmiş ve üretimimiz başlamıştır.